ΑΝΑΒΡΑ Α.Ε. Υδροπονικές καλλιέργειες

Εγκαταστάσεις ΑΝΑΒΡΑ Α.Ε.

Το 2008, ιδρύθηκε στο Δενδροχώρι Τρικάλων, στις παρυφές της Πίνδου, η εταιρία παράγωγης και εμπορίας γεωργικών προϊόντων, ΑΝΑΒΡΑ Α.Ε.. Εκεί εγκαταστάθηκε μία σύγχρονη θερμοκηπιακή μονάδα 18 στρεμμάτων, με υδροπονικές μεθόδους καλλιέργειας και ελεγχόμενη ατμόσφαιρα.

H μονάδα έχει τη δυνατότητα καλλιέργειας όλων των κηπευτικών, ενώ σε αυτή τη φάση η παραγωγή αφορά κυρίως σε ντομάτες (τσαμπί, cherry) και σε μαρούλια διαφόρων τύπων. Στη μονάδα εφαρμόζεται η μέθοδος NFT χωρίς υπόστρωμα και λειτουργεί με κλειστό κύκλωμα, εξοικονομώντας σημαντικές ποσότητες νερού και θρεπτικών στοιχείων, χωρίς να χάνονται στο έδαφος. H ποσότητα παραγωγής αναμένεται πολλαπλάσια των συμβατικών θερμοκηπίων, ενώ η δυνατότητα ελέγχου όλων των συντελεστών παραγωγής και η έλλειψη φυτοφαρμάκων έχει σαν αποτέλεσμα την παραγωγή άριστου προϊόντος.

Σύστημα ψύξης

Διατηρώντας οικογενειακό χαρακτήρα, η εταιρία ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή και το εμπόριο νωπών γεωργικών προϊόντων. Δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων μέσα από σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας, φιλικές προς το περιβάλλον, εφαρμόζοντας παράλληλα ένα σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης. Εγγύηση της ποιότητας  αποτελούν η συνεργασία με αναγνωρισμένες αλυσίδες σουπερ μάρκετ, επιλεγμένους συνεργάτες και η σταθερή πορεία και διαχρονική συνέχεια της εταιρείας.

 
ΑΝΑΒΡΑ Α.Ε.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ &
ΓΕΩΡΓΟΚΤ/ΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ & ΕΦΟΔΙΩΝ
ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ – ΤΡΙΚΑΛΑ – Τ.Κ. 42100
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAΧ: 2431094511
ΕΜΑΙL: anavrahy@gmail.com